úterý 15. dubna 2014

Tagliatelle s bazalkovým pestem, rukolou, rajčaty a mozzarellou

























Pro 2 osoby:
200 g těstovin (špenátové tagliatelle)
1 lžíce olivového oleje
2 stroužky česneku
2 lžíce bazalkového pesta
2 rajčata
100 g mozzarelly
sůl, pepř
velká hrst rukoly

Nejprve si dáme vařit těstoviny do osolené vody. Poté si na pánvi rozpálíme olej a osmahneme česnek. Přidáme na kostičky nakrájená rajčata a bazalkové pesto, podle potřeby osolíme a opepříme a prohřejeme.

Když jsou špagety uvařené, přidáme je k rajčatům a pestu i s trochou vody ze špaget (cca 3 lžíce) a promícháme. Poté vmícháme na kostičky nakrájenou mozzarellu a překrájenou omytou rukolu, opět pořádně promícháme a můžeme podávat.

Žádné komentáře:

Okomentovat